Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересувам се от...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Сигурно е цена трепач, но не мога да дам 100 лева и да не съм сигурен, че ще стане. Иначе мерси на pr_00f за обобщената информация от темата.
    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Не забравяйте, че става дума за дизела. Все пак.
      Най-добре някой с бензинова и оригинален темпомат да поразгледа как стоят нещата при него.
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Ами в темата, която дадох пък дизеловите имаха проблем май. Ама ме домързя да я прочета изцяло. http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...e-control.html
        Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
        Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Ами дори и да дадеш 100 лева и не стане - сигурен съм че ще я продадеш моментално на същата цена.
          И ако я вземате - искайте и пластмасовите кори около волана, иначе ще трябва да режете вашите.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

По въпроса за темпомата и аз съм разсъждавал и ми се струва, че пропускате един съществен проблем. Лоста за мигачите/круз контрола върви заедно с този за чистачките. Двата са захванати за общо тяло, което се нанизва на кормилната колона. А за да се стигне до там трябва да се свали волана и ейрбега(без да се отвори). До колкото съм чувал има и някаква спирала за еърбега отзад, която трябва да се навие толкова пъти колкото е била преди свалянето на волана. Всичко това ме притеснява. Някой правил ли го е да каже дали е сложно, изисква ли специални инструменти и т.н.

Comment

според мен кабелите ги има и само слагаш ръчката от тая алфа,намираш празно място при бушоните като предположип кой е за темпомата ръчкаш бушона и си готож

Comment

Първоначално публикувано от BMWWW Покажи съобщение
                според мен кабелите ги има и само слагаш ръчката от тая алфа,намираш празно място при бушоните като предположип кой е за темпомата ръчкаш бушона и си готож

Не на всички са изтеглени кабелите - на моята 166-ца я нямаше буксата за темпомата, на 156-цата ми също я няма тая букса, хем е Дистинктив.

Така че не бързайте да купувате ръчката - може да не ви са изтеглени кабелите.

Ето такава (трябва да) е буксата при 156 - свободно висяща, като махнете корите

Ако нямате такава бяла букса под волана, забравяте за темпомат
                Last edited by pinko; d.m.y г., 22:12.
                Volvo XC90 D5 '06
                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Същата букса съм пуснал на схемата. Корите на волана се махат и слагат за 5 минути
                  Благодарско на Бо.

Btw - На 156 изобщо предлага ли се като екстра темпомата ?
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                    Така че не бързайте да купувате ръчката - може да не ви са изтеглени кабелите.
                    Ето такава (трябва да) е буксата при 156 - свободно висяща, като махнете корите!
                    Ако нямате такава бяла букса под волана, забравяте за темпомат
                    Колега а как да разбера дали ги имам тези кабели сам мога ли или трябва сервиз ? Малко повечко информация ако може да ми се даде че съм доста бос по темата , но съм голям мераклия !!!!
                    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                      Колега а как да разбера дали ги имам тези кабели сам мога ли или трябва сервиз ? Малко повечко информация ако може да ми се даде че съм доста бос по темата , но съм голям мераклия !!!!
                      Ами то и двамата колеги са написали - махаш корите и виждаш дали има или няма
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

абе човек колкото и да си бос просто махни корите има ли ги кабелите с буксата мерака ти ще се осъществи

Comment

Първоначално публикувано от NVG Покажи съобщение
                          По въпроса за темпомата и аз съм разсъждавал и ми се струва, че пропускате един съществен проблем. Лоста за мигачите/круз контрола върви заедно с този за чистачките. Двата са захванати за общо тяло, което се нанизва на кормилната колона. А за да се стигне до там трябва да се свали волана и ейрбега(без да се отвори). До колкото съм чувал има и някаква спирала за еърбега отзад, която трябва да се навие толкова пъти колкото е била преди свалянето на волана. Всичко това ме притеснява. Някой правил ли го е да каже дали е сложно, изисква ли специални инструменти и т.н.
                          Да аз съм го правил и двете лостчета са едно одщо и се нанизват преди волана + тва не взимайте никви кори защото лостчето с темпомат или без е абсолютно еднакво ... сега по въпроса с буксата при мен я нямаше но се надявам като имам време да отида при някой и ако се навие да ми изтегли кабели от пиновете... ако изобщо е възможно. По въпроса с еърбега: тои си е на букса и се сваля без проблем... след това се вади волана и готово.... а и между другото си купих лостчето за около 40 лева.... не помня точно ... ако се разровите в форума ще видите... от една морга в Горубляне
                          Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
                          Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Е ти си ударил бингото с тази цена.
                            Проблема е че не се намират лесно и моргаджиите дерат яко

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                              Ами то и двамата колеги са написали - махаш корите и виждаш дали има или няма
                              Първоначално публикувано от BMWWW Покажи съобщение
                              абе човек колкото и да си бос просто махни корите има ли ги кабелите с буксата мерака ти ще се осъществи
                              Така сега ето какво има под корите ! Бяла букса има но не е свободна ! Кажете сега имам или нямам шанс за темпомат !!!
                              Attached Files
                              Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                                Така сега ето какво има под корите ! Бяла букса има но не е свободна ! Кажете сега имам или нямам шанс за темпомат !!!
                                Колега, горната кора повдигни там трябва да е....
                                Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
                                Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Working...
                                X